El CDR de Castellbell i el Vilar tenyeix de groc la plaça Esteve Biosca.

Text i Fotos: CDR CBV
Llaços Grocs Plaça Esteve BIosca
Aquest diumenge 14 de gener, el Comitè de Defensa per la República(CDR) hem fet una nova jornada solidària a Castellbell i el Vilar:

Posant el nostre gra de sorra contra la pobresa alimentària, amb la recollida de 105 kg d’aliments, per aquelles persones més vulnerables del nostre poble, i en defensa de l’alliberament dels líders socials i càrrecs electes demòcrates presos injustament.

Llaços Grocs Plaça Esteve BIosca_3

Van enllaçat amb el groc solidari, la plaça Esteve Biosca, dedicada al càrrec electe i alcalde republicà empresonat i assassinat, per l’Estat i la Llei franquista del 39, i hem acabat aquesta matinal al Pont Vell, reclamant des del seu punt més alt la posada en llibertat dels presos polítics per part de l’Estat i la Llei de l’actual règim del 78.

Llaços Grocs Plaça Esteve BIosca_4

Llaços Grocs Plaça Esteve BIosca_5

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada