La diputació de Barcelona fa un estudi de millora del pont de la Farinera a Castellbell i el Vilar


Castellbell_Vilar_La_Farinetra

 

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar l’estudi per la millora del pont d’accés la urbanització la Farinera i que salva la línia de ferrocarril de Barcelona a Manresa( RENFE). L’estudi ha permès per una banda, comprovar la resistència actual d’aquesta infraestructura, i de l’altra, determinar les actuacions que cal dur a terme per tal de perllongar al màxim la seva utilització.

Aquestes actuacions, que tindrien un cost de 61.602 euros, s’han dividit entre les que cal realitzar a curt i a mitjà termini. Així, a curt termini s’ha previst la millora del paviment actual i de les barreres de seguretat, així com la col·locació d’una xapa metàl·lica que retingui els materials solts perquè no caiguin a la via del tren.

A mitjà termini, caldrà escometre actuacions més complexes de sanejament de l’estructura metàl·lica del pont i reparació i reforç local dels perfils estructurals. Per aquestes actuacions caldrà la redacció del corresponent projecte d’obres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.