La diputació de Barcelona fa un estudi de millora del pont de la Farinera a Castellbell i el Vilar

Castellbell_Vilar_La_Farinetra

 

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar l’estudi per la millora del pont d’accés la urbanització la Farinera i que salva la línia de ferrocarril de Barcelona a Manresa( RENFE). L’estudi ha permès per una banda, comprovar la resistència actual d’aquesta infraestructura, i de l’altra, determinar les actuacions que cal dur a terme per tal de perllongar al màxim la seva utilització.

Aquestes actuacions, que tindrien un cost de 61.602 euros, s’han dividit entre les que cal realitzar a curt i a mitjà termini. Així, a curt termini s’ha previst la millora del paviment actual i de les barreres de seguretat, així com la col·locació d’una xapa metàl·lica que retingui els materials solts perquè no caiguin a la via del tren.

A mitjà termini, caldrà escometre actuacions més complexes de sanejament de l’estructura metàl·lica del pont i reparació i reforç local dels perfils estructurals. Per aquestes actuacions caldrà la redacció del corresponent projecte d’obres.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada