13 de juliol de 2020

Editorial: 10 anys amb vosaltres i els que vindran…

Text: Pere Sánchez

Aquesta setmana, Castellvilarenc.info, està d’aniversari: de fet complim 10 anys, dia a dia informant a la ciutadania de Castellbell i el Vilar, com així també a lectors d’altres indrets del món.

Durant aquesta dècada, hem vist canvis molt profunds: a mesura que hem anat informat de les coses, més ara en un context molt més globalitzat amb les xarxes socials molt més presents i que ens fa veure com avancen molt ràpidament les notícies i els fets que van passant de manera molt espontània, cosa que fa 10 anys era impossible de preveure.

Vam néixer el mateix any que va sorgir la gran crisi econòmica del segle XXI i que avui dia, encara el tenim present i que la seva recuperació és molt lenta, alguns diuen que encara en tenim fins després del 2020.

També vam veure com dos alcaldes governaven al poble, com teníem un institut on encara avui dia són cargoleres, hem vist com Catalunya ha viscut manifestacions cada 11 de setembre, la Consulta del 14-D, el del 9-N i el referèndum de l’1-O amb un futur incert, finalment hem sigut testimoni de com per primera vegada, una dona es fa amb l’alcaldia del poble.

No sabem com serà tot d’aquí a 10 anys, el futur encarà no està escrit i ens pertoca a nosaltres escriure pàgines de la història plenes de notícies, el que sí podem dir, que els canvis evolucionen de manera molt mes ràpid que fa 10 anys enrere.

Així doncs, celebrem tots plegats aquests 10 anys de vida de Castellvilarenc.info.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: