Castellbell i el Vilar ratifica que no caldrà modificar el POUM perquè Sant Vicenç de Castellet executi el ramal d’accés a la C-55


Text AJ Castellbell i el Vilar

 

  • La Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central decideix que el Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal de Castellbell i el Vilar és vàlid per a una actuació que afecta un àmbit urbanístic supramunicipal

 

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha obtingut el vist-i-plau de la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central i no haurà de modificar el POUM (Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal) per tal que Sant Vicenç de Castellet executi les obres del ramal sud d’accés a la C-55. L’obra pendent al polígon Pla del Riu i Les Vives té una tramitació complexa ja que afecta un àmbit urbanístic supramunicipal que inclou els termes de Castellbell i el Vilar i Sant Vicenç de Castellet.

 

Decisió aplaudida

La decisió de la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central ha estat ben rebuda per part de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar que sempre havia defensat que no calia modificar el POUM perquè Sant Vicenç de Castellet executés el vial d’accés i connexió des de la rotonda del ramal de la carretera C-55 d’accés al municipi fins al polígon industrial Les Vives. L’acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme assenyala que el traçat del futur vial es troba única i exclusivament al terme municipal de Sant Vicenç de Castellet. Tanmateix, entre d’altres qüestions, la Comissió especifica que per determinar el coeficient d’edificabilitat màxim de l’àmbit es tindrà en compte allò que determini en qualsevol cas el planejament vigent al municipi de Castellbell i el Vilar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.