Castellbell i el Vilar ratifica que no caldrà modificar el POUM perquè Sant Vicenç de Castellet executi el ramal d’accés a la C-55


Text AJ Castellbell i el Vilar

 

  • La Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central decideix que el Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal de Castellbell i el Vilar és vàlid per a una actuació que afecta un àmbit urbanístic supramunicipal

 

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha obtingut el vist-i-plau de la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central i no haurà de modificar el POUM (Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal) per tal que Sant Vicenç de Castellet executi les obres del ramal sud d’accés a la C-55. L’obra pendent al polígon Pla del Riu i Les Vives té una tramitació complexa ja que afecta un àmbit urbanístic supramunicipal que inclou els termes de Castellbell i el Vilar i Sant Vicenç de Castellet.

 

Decisió aplaudida

La decisió de la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central ha estat ben rebuda per part de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar que sempre havia defensat que no calia modificar el POUM perquè Sant Vicenç de Castellet executés el vial d’accés i connexió des de la rotonda del ramal de la carretera C-55 d’accés al municipi fins al polígon industrial Les Vives. L’acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme assenyala que el traçat del futur vial es troba única i exclusivament al terme municipal de Sant Vicenç de Castellet. Tanmateix, entre d’altres qüestions, la Comissió especifica que per determinar el coeficient d’edificabilitat màxim de l’àmbit es tindrà en compte allò que determini en qualsevol cas el planejament vigent al municipi de Castellbell i el Vilar.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s