Manresa acull la primera jornada sobre cardiologia a la Catalunya central

Text i Fotos : Althaia

  • La jornada, que va ser un èxit de participació, ha nascut per facilitar que els professionals que tracten pacients amb cardiopaties puguin compartir i intercanviar coneixements i novetats

jornada_cardiologia

Èxit de participació a la I Jornada d’actualització en Cardiologia de la Catalunya Central, que es va celebrar aquest divendres 9 de Febrer a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa i que va comptar amb la participació de més de 150 professionals del territori. L’objectiu de la iniciativa, impulsada pel Servei de Cardiologia de la Fundació Althaia, és reforçar el treball conjunt que ja es porta a terme i, a la vegada, millorar l’atenció als pacients.

 

L’esdeveniment va ser un punt de trobada entre professionals de diferents nivells assistencials que tracten pacients amb patologies cardíaques que van compartir i intercanviar coneixements i novetats.

 

Així, en el decurs de la jornada es van posar damunt la taula diversos temes, com són la síndrome coronària aguda, la insuficiència cardíaca, la fibril·lació auricular, la rehabilitació cardíaca i la prevenció secundària.

 

La jornada va posar de manifest la importància d’una bona coordinació entre tots els agents del territori per al tractament de les malalties cardíaques.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada