Un dia per celebrar la ràdio


Per Tecnonews / AMIC
Moltes persones van creure que amb l’arribada de la televisió desapareixeria la ràdio. També van pensar que amb internet televisió i ràdio no tindrien lloc. No obstant això, aquest dimarts 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio, demostrant que aquest sistema d’informació i oci segueix tan viu com quan va néixer.

Coincidint amb la data assenyalada, L’Altra ràdio de Ràdio 4 celebrarà un programa especial des de les 19.00 a les 21.00 hores al qual qui així ho desitgi podrà assistir com a públic. La cita es produirà al Carrer Canuda número 6 de Barcelona concretament a la sala Jacint Verdeguer de l’Ateneu Barcelonès.

L’Altra ràdio ha programat dues hores radiofòniques en què parlaran “companys de micròfon, directius d’emissores, tècnics de sons, oients, responsables d’associacions de radioaficionats i catedràtics d’història que formen part de l’Ateneu Barcelonès”.

També serà des d’aquest espai que es durà a terme la demanda de la creació d’un Museu de la Ràdio a Barcelona. Aquesta reivindicació ha estat formulada per dos dels programes més veterans de la ràdio catalana com són el mateix L’Altra ràdio, que va néixer l’any 1980, i Cocodril Club que ho va fer el 1993 dins de l’emissora Ràdio Marca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.