Un dia per celebrar la ràdio

Per Tecnonews / AMIC
Moltes persones van creure que amb l’arribada de la televisió desapareixeria la ràdio. També van pensar que amb internet televisió i ràdio no tindrien lloc. No obstant això, aquest dimarts 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio, demostrant que aquest sistema d’informació i oci segueix tan viu com quan va néixer.

Coincidint amb la data assenyalada, L’Altra ràdio de Ràdio 4 celebrarà un programa especial des de les 19.00 a les 21.00 hores al qual qui així ho desitgi podrà assistir com a públic. La cita es produirà al Carrer Canuda número 6 de Barcelona concretament a la sala Jacint Verdeguer de l’Ateneu Barcelonès.

L’Altra ràdio ha programat dues hores radiofòniques en què parlaran “companys de micròfon, directius d’emissores, tècnics de sons, oients, responsables d’associacions de radioaficionats i catedràtics d’història que formen part de l’Ateneu Barcelonès”.

També serà des d’aquest espai que es durà a terme la demanda de la creació d’un Museu de la Ràdio a Barcelona. Aquesta reivindicació ha estat formulada per dos dels programes més veterans de la ràdio catalana com són el mateix L’Altra ràdio, que va néixer l’any 1980, i Cocodril Club que ho va fer el 1993 dins de l’emissora Ràdio Marca.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada