02/06/2020

Detingudes dos veïns de Manresa per un robatori amb força a Moià

Text i foto:Mossos

180213 NdP013 - RPC.JPG

 

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa  van detenir el passat 9 de febrer, dos homes, de 49 i 41 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Manresa, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força interior de domicili.

El passat 8 de febrer els mossos van tenir coneixement d’un robatori en una casa de Moià. Els lladres van accedir a l’interior del domicili forçant una porta que donava accés al garatge i, un cop dins, van sostreure dos ordinadors portàtils.L’endemà, els mossos van localitzar a Manresa els dos presumptes autors amb un dels portàtils sostret, i van quedar detinguts per la seva implicació amb el robatori a Moià.

 Arran d’això, el mateix dia es van fer dues entrades i perquisició als domicilis dels detinguts. En un d’ells es van localitzar 9 ordinadors portàtils, 30 disc durs, una càmera infraroja i divers material d’electrònica, segurament provinent d’altres robatoris.Així doncs, la investigació continua oberta per tal de determinar la procedència de tots aquests objectes.

 Els detinguts van passar el dia 10 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa el qual va decretar llibertat amb càrrecs.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: