Un comboi de Rodalies RENFE, s’avaria a Vacarisses i arriba amb una hora de retard a Castellbell i el Vilar


Incidencia 25 Febrer 2018_5

Un comboi de la línia R4 de Barcelona a Manresa de Rodalies Renfe, ha patit una avaria a Vacarisses i va arribar aquest diumenge 25 de febrer amb una hora de retard a Castellbell i el Vilar, així també a la resta d’estacions fins a la capital del Bages.

El nostre mitjà va ser testimoni dels fets, el tren que hi havia d’arribar a les 16:50 a Castellbell i el Vilar, va quedar aturat a l’estació de Vacarisses; allà els passatgers del primer dels dos combois, van començar a pujar al segon.

Incidencia 25 Febrer 2018_2Incidencia 25 Febrer 2018_3

Van quedar aturats durant molta estona, sense donar cap mena d’informació. Els minuts anaven passant i el tren seguia aturat. Cap a les 17:25 passava un tren en direcció a Barcelona, uns minuts més tard desenganxen el primer dels dos combois que arranca cap a Castellbell on quedarà aturat a una via morta, mentre que el segon va esperar uns minuts i a continuació emprendre el viatge fins a la seva destinació final, a la nostra estació (Castellbell). Va arribar a les 17:50: una hora de retard de l’hora prevista.

Incidencia 25 Febrer 2018_4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.