Els mossos detenen a tres veïns de Manresa a Castellbell i el Vilar, per tràfic de drogues


Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Central van detenir  el dia 23 de febrer, dos homes i una dona, de 50, 31 i 37 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Manresa, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Els fets van passat el mateix dia 23 durant un control policial que s’havia muntat al punt quilomètric 36.5 de la carretera C-58, dins el terme municipal de Castellbell i el Vilar, quan els agents van observar que s’atansava a la seva posició un vehicle amb tres ocupants.

L’agent encarregat de la regulació va detectar que els ocupants del vehicle estaven molt nerviosos, motiu pel qual els hi va indicar que es dirigissin a la zona de seguretat i així fer les comprovacions pertinents.En l’escorcoll del vehicle es va localitzar una bossa de plàstic amb quatre peces de haixix tancades al buit, amb un pes total de 2 kg.

 Davant d’aquests fets, els mossos van detenir els tres ocupants del vehicle per un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Els detinguts van passar el dia 24 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.