Nevada primaveral a Montserrat i pels voltants.

Text:Laura Novo
Fotos:Pere Sànchez
Nevada Març 2018_2
Coincidint amb l’arribada de la primavera, la neu ha tornat a ser present per la muntanya de Montserrat i també pels voltants.
Els Castellvilarencs s’han despertat amb la muntanya totalment enfarinada; també s’ha vist molta neu una petita part dels abadals i tota l’escletxa. També en indrets, com Sant Cristòfol o la Vall de Montserrat.
Aquesta és la tercera nevada que ha caigut al nostre entorn: la primera, el passat 13 de Febrer, la segona, la més important va ser el passat 28 del mateix mes i la tercera, d’aquest dimarts 20 de Març.
No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada