Uns desconeguts disfressen Franco a l’estàtua del President Companys a Castellbell i el Vilar


Text i Foto: CDR Castellbell i el Vilar

Disfrasen Franco

L’estàtua de Lluís Companys situada a la plaça del barri d’el Burés de Castellbell i el Vilar, ha estat víctima d’una bretolada duta a terme, presumptament, per espanyolistes de la zona. Aquesta matinada han tapat la cara del monument de l’expresident de la Generalitat durant els anys 1934 i 1940 amb una bossa d’escombraries i hi han pintat unes ulleres de sol i un bigoti, obtenint una sospitosa semblança amb el dictador Francisco Franco.

A banda de “disfressar” l’estàtua, els vàndals també han retirat tots els llaços grocs que hi havia a la plaça i que havien estat col·locats pels membres del CDR de Castellbell durant l’arrossada popular que van celebrar el cap de setmana.

De fet, el grup municipal d’ERC ja va advertir que el poble podria patir alguna bretolada espanyolista. Segons van explicar, un veí de la zona que actualment resideix a Madrid, aquests dies és al municipi, i “sempre que ve de visita, passen coses d’aquest estil”, denuncien.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.