Uns desconeguts disfressen Franco a l’estàtua del President Companys a Castellbell i el Vilar

Text i Foto: CDR Castellbell i el Vilar

Disfrasen Franco

L’estàtua de Lluís Companys situada a la plaça del barri d’el Burés de Castellbell i el Vilar, ha estat víctima d’una bretolada duta a terme, presumptament, per espanyolistes de la zona. Aquesta matinada han tapat la cara del monument de l’expresident de la Generalitat durant els anys 1934 i 1940 amb una bossa d’escombraries i hi han pintat unes ulleres de sol i un bigoti, obtenint una sospitosa semblança amb el dictador Francisco Franco.

A banda de “disfressar” l’estàtua, els vàndals també han retirat tots els llaços grocs que hi havia a la plaça i que havien estat col·locats pels membres del CDR de Castellbell durant l’arrossada popular que van celebrar el cap de setmana.

De fet, el grup municipal d’ERC ja va advertir que el poble podria patir alguna bretolada espanyolista. Segons van explicar, un veí de la zona que actualment resideix a Madrid, aquests dies és al municipi, i “sempre que ve de visita, passen coses d’aquest estil”, denuncien.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada