Prou ja!!!!

Text i Fotos: Lilian

5

Ahir a la tarda, 23 de març, mentre em dirigia a una manifestació a la plaça Catalunya, a Barcelona, en passar pels carrers del recorregut, vaig veure furgons de la policia nacional i dels mossos d’esquadra, col·locats estratègicament, esperant a un poble enfadat perquè això és el que vaig veure jo a arribar a la plaça.
Un poble cansat i enfadat per les injustícies del govern espanyol.
Vaig veure un poble cridar: Llibertat!!
Vaig veure un poble caminar pels carrers, agitant les banderes, caminant a pas ferm, decidit a aconseguir la república, l’alliberament de l’estat espanyol, de la dictadura que representa…
Vaig caminar al costat d’ells, acompanyada de la meva càmera, fent fotografies ocasionalment, vaig veure a un poble enfrontar-se a la policia en un moment de exaltació o potser farts ja d’opressió dictatorial.
Vulgui Déu que aquest poble trobi la llibertat que amb tanta força crida i amb tantes ganes lluita per una república, per una identitat, per ser ells mateixos.

Lilian

3

7

2

4

IMG_1128

86

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11

13

12

14

15

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada