Prou ja!!!!


Text i Fotos: Lilian

5

Ahir a la tarda, 23 de març, mentre em dirigia a una manifestació a la plaça Catalunya, a Barcelona, en passar pels carrers del recorregut, vaig veure furgons de la policia nacional i dels mossos d’esquadra, col·locats estratègicament, esperant a un poble enfadat perquè això és el que vaig veure jo a arribar a la plaça.
Un poble cansat i enfadat per les injustícies del govern espanyol.
Vaig veure un poble cridar: Llibertat!!
Vaig veure un poble caminar pels carrers, agitant les banderes, caminant a pas ferm, decidit a aconseguir la república, l’alliberament de l’estat espanyol, de la dictadura que representa…
Vaig caminar al costat d’ells, acompanyada de la meva càmera, fent fotografies ocasionalment, vaig veure a un poble enfrontar-se a la policia en un moment de exaltació o potser farts ja d’opressió dictatorial.
Vulgui Déu que aquest poble trobi la llibertat que amb tanta força crida i amb tantes ganes lluita per una república, per una identitat, per ser ells mateixos.

Lilian

3

7

2

4

IMG_1128

86

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11

13

12

14

15

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.