Althaia ( Manresa) fa un taller de formació amb un androide


Text i Foto Althaia

Robotica-Androide

Una vintena de professionals de la Fundació Althaia(Manresa) han participat aquest dimarts 27 de març en un taller de formació amb un Andriode d’última generació amb el qual han pogut explorar les oportunitats que ofereix la robòtica i les noves tecnologies en l’entorn assistencial i docent.

La realització de la formació amb aquest robot humanoide, que s’anomena Pepper, ha permès als professionals interactuar amb l’Androide i descobrir les oportunitats d’innovació que ofereix en l’àmbit clínic i docent.

La sessió ha servit per recollir propostes entre representants de diverses àrees del centre de les possibles prestacions i finalitats que podria tenir Pepper per ajudar en l’entorn hospitalari.

Segons el Cap de Formació d’Althaia, Bartomeu Ayala, l’androide permetria acompanyar els professionals en les seves tasques i ajudar els usuaris. El robot no substituirà a les persones, les acompanyarà”, i ha afegit “el taller de formació ha servit per cooperar amb els professionals de l’empresa IDNTT que tenen aquesta tecnologia per acabar de confeccionar conjuntament un robot que pugui ser útil, a curt o a mitjà termini, en el món sanitari”.

L’activitat ha estat organitzada per la Fundació Althaia, la Fundació Universitària del Bages, i la Unió Consorci Formació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.