7 de juliol de 2020

La Policia Local de Manresa deté un veí de Castellbell i el Vilar que tenia una ordre de detenció d’un jutjat de Madrid

Text: Policia Local de Manresa
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut aquesta matinada un home de 31 anys veí de Castellbell i el Vilar . Els fets van ocórrer en un control rutinari a la Plaça Valldaura, a 2/4 de 2 de la matinada, en apreciar els agents que el conductor d’un vehicle presentava simptomatologia de trobar-se sota els efectes d’alguna substància tòxica o estupefaent.

Realitzades les proves de detecció, els reactius van marcar positiu en cànnabis, cocaïna i amfetamines. En comprovar les dades per denunciar-lo , i en no acreditar l’individu estar en possessió de cap carnet de conduir, el sistema informàtic policial va alertar els agents que el vehicle tampoc li constava assegurança i que el conductor tenia diversos requeriments judicials, un d’ells, una ordre de detenció d’un dels jutjat centrals d’instrucció de Madrid, motiu pel qual es va detenir per tal de ser posat a disposició judicial.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: