Caixabank col·labora amb Althaia de Manresa amb la pilota de la vida


Text i Foto: Althaia

•      L’entitat bancària segueix col·laborant amb la Fundació Althaia per la construcció de l’Hospital de Dia d’Oncologia i Hematologia

•       A través de l’Obra Social “La Caixa”, ha aportat 50.000 euros per al nou equipament

Camppanya Althaia a oficines (2)

 

CaixaBank segueix col·laborant amb la Fundació Althaia de Manresa per fer realitat el nou Hospital de Dia d’Oncologia i Hematologia, que permetrà millorar la comoditat dels espais on els afectats per la malaltia oncològica reben els tractaments. A partir de principis d’abril, CaixaBank tindrà a les seves oficines del Bages la pilota oficial de la competició per la vida que es podrà adquirir amb la contribució d’un donatiu de 50 euros.

 

CaixaBank s’ha implicat des de l’inici en el projecte de l’hospital d’Oncologia d’Althaia. En el mes de novembre passat, es van sumar a la campanya Posem-hi el cor i van destinar una ajuda de 50.000 euros per finançar una part del nou projecte.

 

L’aportació de CaixaBank s’ha destinat a la millora de la comoditat dels espais on les persones afectades per la malaltia oncològica reben els tractaments amb l’objectiu que els pacients afrontin aquest procés en un entorn de confort i calidesa.

 

A través d’aquestes iniciatives, i gràcies a la confiança que dipositen els clients de CaixaBank a l’entitat, l’Obra Social fa patent el seu compromís amb Manresa i la Catalunya Central.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.