Sant Joan de déu de Manresa exposa aquest mes obres del pintor calafí Ramon Puigpelat

Text I foto: Althaia

exposicio_puigpelat

La Fundació Althaia de Manresa segueix transformant els vestíbuls de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa en espais d’art. Des del 6 d’abril fins al 27 del mateix mes, l’hospital acollirà una exposició del pintor calafí Ramon Puigpelat.La mostra es titula La llum del sud i consisteix en un recull d’unes quaranta obres que ha pintat des del 2014 fins a l’actualitat. L’acte d’inauguració s’ha celebrat aquest divendres al vestíbul de la planta 0 de l’hospital.

Puigpelat és un artista amb una àmplia trajectòria que ha exposat en molts punts de Catalunya, però és la primera vegada que ensenyarà els seus quadres en un hospital. “M’encanta la idea d’exposar en un hospital. Quan m’ho van oferir vaig dir que sí de seguida. Serà una de les meves exposicions que haurà vist més gent”, va assegurar.

Fins al moment, Althaia ha acollit exposicions sobre el Banc de Sang, el càncer de mama, i salut mental, entre moltes altres, i ja estan programades diverses mostres pels següents mesos. La intenció és que diferents zones siguin espais d’art amb l’objectiu d’apropar la cultura a la ciutadania i oferir un entorn més amable a usuaris i familiars.

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada