Castellbell i el Vilar celebra el Sant jordi de “Groc”

Text i Fotos: Pere Sánchez

Sant Jordi2018_1

Aquest dilluns 23 d’abril, s’ha celebrat a Castellbell i el Vilar, la tradicional diada de Sant Jordi. Enguany, les parades s’han instal•lat a la plaça Barcelona del municipi.

A primeres hores del matí, han començat a posar parades a aquest indret; a més els CDR han penjat llaços de color “Groc” als arbres de la plaça que a mig matí i en ple espectacle infantil, la brigada municipal ha hagut de retirar davant la sorpresa d’algunes persones.

Sant Jordi2018_2

 

Tot i aquesta incidència, la festivitat ha transcorregut amb normalitat, els alumnes dels centres educatius del poble han fet visites a les parades de roses i llibres, al bell mig de la plaça; hi ha hagut durant tot el matí un espectacle infantil de comptes a càrrec de Manel Justícia amb “El detectiu dels comptes”.

Sant Jordi2018_3

Sant Jordi2018_4

A les dues del migdia ha quedat tancada la festa.

Un espectacle diumenge la tarda com a aperitiu

Com a aperitiu a la festa de Sant Jordi, l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, va programar un espectacle Ba Dum Tss a amb Oli el Clown” com a protagonista d’un muntatge familiar i d’humor a càrrec d’Oriol Garriga.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada