Castellbell i el Vilar celebra el Sant jordi de “Groc”

Text i Fotos: Pere Sánchez

Sant Jordi2018_1

Aquest dilluns 23 d’abril, s’ha celebrat a Castellbell i el Vilar, la tradicional diada de Sant Jordi. Enguany, les parades s’han instal•lat a la plaça Barcelona del municipi.

A primeres hores del matí, han començat a posar parades a aquest indret; a més els CDR han penjat llaços de color “Groc” als arbres de la plaça que a mig matí i en ple espectacle infantil, la brigada municipal ha hagut de retirar davant la sorpresa d’algunes persones.

Sant Jordi2018_2

 

Tot i aquesta incidència, la festivitat ha transcorregut amb normalitat, els alumnes dels centres educatius del poble han fet visites a les parades de roses i llibres, al bell mig de la plaça; hi ha hagut durant tot el matí un espectacle infantil de comptes a càrrec de Manel Justícia amb “El detectiu dels comptes”.

Sant Jordi2018_3

Sant Jordi2018_4

A les dues del migdia ha quedat tancada la festa.

Un espectacle diumenge la tarda com a aperitiu

Com a aperitiu a la festa de Sant Jordi, l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, va programar un espectacle Ba Dum Tss a amb Oli el Clown” com a protagonista d’un muntatge familiar i d’humor a càrrec d’Oriol Garriga.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada