El Grup Municipal de ERC de Castellbell i el Vilar critica la retirada de llaços grocs per part de la brigada municipal durant la festa de Sant Jordi


Text: ERC CBV

Foto: Castellbell per la Independència

CastellbelX independencia

Aquest matí, membres de la brigada de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha procedit a retirar llaços grocs de la Plaça Barcelona, on s’està celebrant la tradicional fira del llibre i de la rosa de la diada de Sant Jordi.
El Grup Municipal d’ERC Castellbell i el Vilar vol mostrar el seu desacord amb aquesta decisió de l’equip de govern socialista. Els llaços grocs són un símbol de solidaritat amb els membres del Govern de la Generalitat que esdevenen presos polítics o són a l’exili, i també amb els seus familiars, en el marc de l’aplicació de l’article 155 per part del govern del PP i amb el suport de Ciutadans i PSOE. Especialment dolorós és veure aquesta actuació tenint en compte que a Castellbell i el Vilar hi viu el pare del Vicepresident Oriol Junqueras. El GM d’ERC Castellbell i el Vilar entenem que aquesta decisió va en contra del dret a la llibertat d’expressió dels ciutadans i ciutadanes, i és una manca de sensibilitat envers la situació de represió que pateixen els nostres representants polítics legítims.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.