L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, va retirar alguns llaços grocs, perquè no tenien permís.

Text i Foto : Pere Sánchez
Sant Jordi2018_5
L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, a través de l’Alcaldessa Montserrat Badia, ens ha fet saber que no es van retirar tots els llaços grocs que es van posar a la plaça Barcelona durant la fira de Sant Jordi celebrat aquest dilluns 23 d’abril.
Segons Montserrat Badia,Tot ciutadà, si vol penjar pancartes o qualsevol element al mobiliari urbà o arbrat (per exemple, en campanya electoral; curses; celebracions…) ha de demanar autorització. Aquest requisit és des de sempre.”Per tant, desmenteix el que va anunciar el GM d’ERC sobre la retirada de llaços, per part de la brigada municipal mentre es feia un espectacle infantil.
L’alcaldessa ha dit que la cosa no va de colors si no de sentit comú.
No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada