Un autònom de Santpedor donarà un 2% de la seva facturació mensual a l’Hospital d’Oncologia d’Althaia de Manresa


Text: Althaia Manresa

  •  Empreses i entitats de la comarca segueixen col•laborant en la construcció del nou centre

Un autònom bagenc donarà un 2% de la seva facturació del mes d’abril al nou Hospital d’Oncologia i Hematologia de la Fundació Althaia de Manresa. Es tracta d’un taller de reparació d’automòbils de Santpedor, Car Service, que col•labora amb el projecte Posem-hi el cor per celebrar els cinc anys del naixement de l’empresa.

Gràcies a la implicació i el compromís de persones, empreses i institucions, la Unitat de Participació i Mecenatge d’Althaia ja ha aconseguit recaptar una part important del pressupost que ha permès tirar endavant la primera fase de les obres per a la construcció del nou Hospital de Dia d’Oncologia a Manresa. Això s’ha aconseguit gràcies a la participació de milers de persones i de desenes d’organitzacions i col•lectius que hi han posat el cor.

El futur Hospital de dia permetrà incrementar els espais per tal que els pacients afrontin el tractament de la malaltia en un entorn de més confort i calidesa. El centre millorarà moltes vides i farà més agradable, acollidora i humana l’experiència dels pacients i dels seus familiars.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.