Restriccions de trànsit aquest cap de setmana en motiu de la Fira d’arrel de Castellbell i el Vilar


Text :Aj CVB

  • El carrer Joaquim Borràs quedarà tallat al seu pas pel nucli del Borràs

Aquest cap de setmana coincidint amb la Fira d’Arrel es produiran algunes modificacions i restriccions de trànsit a Castellbell i el Vilar. El carrer Joaquim Borràs quedarà tallat al seu pas pel nucli del Borràs dissabte a partir de les 3 de la tarda i diumenge fins a les 3 de la tarda. El tall es fa per protegir la seguretat de tots els participants i als propis usuaris de la via. El trànsit es desviarà per l’Avinguda Catalunya i el tall se senyalitzarà per facilitar el trànsit.Prohibit aparcar
Finalment, quedarà prohibit l’aparcament al carrer Joaquim Borràs, en el tram que discorre entre el carreró sense nom fins a l’encreuament amb l’Avinguda Catalunya. Tampoc estarà permès aparcar al Camí del Puig, al tram en tre l’Avinguda Catalunya i el carrer Joaquim Borràs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.