Restriccions de trànsit aquest cap de setmana en motiu de la Fira d’arrel de Castellbell i el Vilar

Text :Aj CVB

  • El carrer Joaquim Borràs quedarà tallat al seu pas pel nucli del Borràs

Aquest cap de setmana coincidint amb la Fira d’Arrel es produiran algunes modificacions i restriccions de trànsit a Castellbell i el Vilar. El carrer Joaquim Borràs quedarà tallat al seu pas pel nucli del Borràs dissabte a partir de les 3 de la tarda i diumenge fins a les 3 de la tarda. El tall es fa per protegir la seguretat de tots els participants i als propis usuaris de la via. El trànsit es desviarà per l’Avinguda Catalunya i el tall se senyalitzarà per facilitar el trànsit.Prohibit aparcar
Finalment, quedarà prohibit l’aparcament al carrer Joaquim Borràs, en el tram que discorre entre el carreró sense nom fins a l’encreuament amb l’Avinguda Catalunya. Tampoc estarà permès aparcar al Camí del Puig, al tram en tre l’Avinguda Catalunya i el carrer Joaquim Borràs.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada