Delimiten noves franges de protecció d’incendis forestals a la urbanització de Can Prat a Castellbell i el Vilar

Text i Foto:AJ CBV

 

  • Els treballs que s’executen aquesta primavera tindran continuïtat el proper gener a la zona de Mas Enric i es van iniciar l’any passat a la Vall de Montserrat

foto_franges_protecció.jpg

L’ Ajuntament de Castellbell i el Vilar executa les tasques per delimitar noves franges de protecció d’incendis forestals a la urbanització de Can Prat. Els operaris realitzen accions de desbrossa, endreça de l’arbrat i neteja del sotabosc per delimitar un espai net que actuï de barrera natural davant els episodis d’incendis forestals que es puguin produir els propers mesos. L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar prioritza la seguretat de la població i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona per executar aquestes tasques de neteja a Can Prat, que tenen un pressupost de 83.000 euros.

Mas Enric, propera actuació

L’Ajuntament preveu executar noves franges de protecció a l’entorn de Mas Enric a partir de gener del 2019, en una actuació que també comptarà amb el finançament de la Diputació de Barcelona. El consistori recorda que l’any passat ja es va actuar a la Vall de Montserrat i que en aquest entorn durant els propers mesos es farà manteniment. Un cop delimitades les franges de protecció necessiten un manteniment per garantir la seva utilitat.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada