Un any més, a Monistrol de Montserrat…. (Llegeix Llegeix…)


Fotos de portada: Lilian

Text: Ajuntament de Monistrol

Un any més, la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat organitza del 21 al 27 de maig, la XXIVª Setmana de la Gent Gran: un conjunt d’actes i activitats que permeten a la població, prendre consciència de la importància de la Gent Gran en la xarxa social i cultural de la vila, el seu dinamisme i la seva implicació en el dia a dia.

És aquesta una proposta social i cultural, que arriba enguany farcida d’actes pensats i protagonitzats per la Gent Gran, com són, entre d’altres: l’Exposició al Centre Cultural de Can Gibert dels treballs realitzats durant el curs a La Llar, l’excursió a la Cerdanya i a Puigcerdà, els tallers de Jocs, Contes i Danses d’arreu del món, la Xerrada dels Mossos d’Esquadra sobre la mobilitat segura, la Caminada Saludable i el Cinefòrum.

Després d’uns quants anys, aquest 2018, es recupera el tradicional Homenatge als monistrolencs i monistrolenques més grans del poble i també a totes aquelles persones que, en el decurs d’aquest any, compleixen 90 anys, i que són tan importants en la xarxa social de la vila. Aquest acte tindrà lloc el diumenge 27 de maig, en el decurs del Dinar de Germanor, on se’ls farà lliurament d’un record commemoratiu. Al final de la vetllada, hi haurà ball amb el grup Duo Latino.

image004

Cartell_SetmanaGentGran2018_IMPRENTA-001

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.