Una dona apunyala a un home de 67 anys a Manresa

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa, han detingut avui diumenge dia 3 de juny, una dona de 47 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Manresa, com a presumpte autora d’un homicidi dolós.
A les 15:32 hores d’avui dia 3 de juny, una dona s’ha presentat a la comissaria de la Policia Local de Sant Fruitòs del Bages afirmant que una coneguda seva havia apunyalat un home en un pis de Manresa.
Els agents en arribar al pis han comprovat que hi havia el cos d’un home, de 67 anys i nacionalitat espanyola, amb signes de violència i ràpidament s’ha organitzat  un dispositiu per tal de localitzar la presumpta autora dels fets.
Cap a dos quarts de sis de la tarda, una patrulla de mossos ha identificat i detingut la dona en un bar de Manresa.
La Divisió d’Investigació Criminal  de la Regió Policial Central ha obert una investigació per esclarir els fets.
No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada