Trucar per telèfon s’acabarà


Text: Tecnonews / Fotos: AMIC
 

Trucada Telèfon

Quan crèiem que els robots no podrien emportar-se més treballs humans, descobrim que Microsoft està desenvolupant una eina que demostra que les màquines podran en un futur realitzar qualsevol tipus de treball.

L’empresa creada per Bill Gates està provant un bot anomenat Xiaoice, que pot mantenir converses telefòniques amb éssers humans. A més d’això, Xiaoice pot fer trucades de telèfon.

Així ho ha explicat el CEO de Microsoft, Satya Nadella, al portal BGR. El mateix ha afegit que el bot està sent testat amb milers d’usuaris xinesos de WeChat amb els que manté converses de veu. No sabem quina és l’experiència d’aquests usuaris.

Cal afegir que no és la primera eina similar que es prova. Google va anunciar durant Google I / O, el seu esdeveniment de desenvolupadors, que estava provant una tecnologia similar amb el seu assistent virtual. En el cas de Google el bot de converses permetrà reservar restaurants o demanar menjar a domicili.

Amb aquesta informació, treballs que fins a la data pensàvem que estaven fora de perill de la revolució de les màquines, probablement desapareixeran. Llocs d’informació turística, informació en hospitals, informació en universitats, i així en un llarg etcètera que ens ha de fer reflexionar sobre qui són els beneficiats de tota aquesta revolució.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.