Presenten el pla estratègic turístic de Castellbell i el Vilar


Text: Ajuntament de Castellbell i el Vilar
Fotos: Pere Sánchez

  • L’acte de presentació, obert al públic,  va comptar amb el gerent de serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, Francesc Vila, i el cap de l’Oficina de Turisme de l’ens, Xavier Font

Projecte Turisme_1_2018

Aquest dijous 7 de juny, Castellbell i el Vilar va presentar al centre cultural Joan Masats, el Pla Estratègic de Turisme, un document de treball que estableix les bases per tal que el municipi posi en valor els seus atractius que el projectin com a destí turístic a mitjà i a llarg termini. L’Ajuntament accentua la seva aposta per treballar en la direcció de situar Castellbell i el Vilar al mapa turístic del territori i ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona per a fer possible un document elaborat per a la consultora CatEmocions.

Projecte Turisme_2_2018

El document proposa, entre d’altres, posar en valor rutes i senders naturals a l’entorn del municipi, reivindicar i condicionar els excepcionals miradors que el poble té sobre la muntanya de Montserrat, treballar les llegendes del territori, crear itineraris medievals i rehabilitar la importància del passat tèxtil a través de l’aplicació de noves tecnologies.

 

Acte obert

L’acte obert al conjunt de la ciutadania, prescriptors i agents econòmics del municipi, va comptar també amb els màxims representants de l’àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona. Francesc Vila, gerent dels Serveis de Turisme de la Diputació, Xavier Font, cap de l’Oficina de Turisme d’aquest mateix l’ens, i Josep Canals, conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages. En paral·lel,  hi van intervenir l’alcaldessa Montserrat Badia i el consultor Josep Huguet, en representació de CatEmocions i ex conseller de la Generalitat durant el Tripartit.

Projecte Turisme_3_2018Projecte Turisme_4_2018Projecte Turisme_5_2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.