Dolors Collell nomenada directora dels Serveis Territorials d’ ensenyament de Catalunya Central.


Text : Gencat/Foto: Twiter

 

  • Un càrrec que ja va ocupar entre el 2009 i el 2011.

Dolors Culell

Dolors Collell ha estat nomenada directora dels Serveis Territorials de Catalunya Central. Collell, nascuda el 1960 a Manlleu, és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. Ha estat directora de l’Institut Cirviànum de Torelló i de l’Institut La Plana de Vic. Entre 2009 i 2011 va exercir el càrrec de directora territorial de Catalunya Central.
La directora adjunta dels Serveis Territorials és Júlia Estaran, nascuda a Almacelles el 1961. Grau en magisteri per la Universitat de Lleida. Mestra de primària a l’escola Montbou de Santa Margarida de Montbui des del 2011 i adjunta a la direcció dels Serveis Territorials de la Catalunya Central en l’Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar del 2009 fins al 2011. Des de 1998 a 2009 ha estat directora de l’Escola Garcia Lorca del mateix municipi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.