Dolors Collell nomenada directora dels Serveis Territorials d’ ensenyament de Catalunya Central.

Text : Gencat/Foto: Twiter

 

  • Un càrrec que ja va ocupar entre el 2009 i el 2011.

Dolors Culell

Dolors Collell ha estat nomenada directora dels Serveis Territorials de Catalunya Central. Collell, nascuda el 1960 a Manlleu, és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. Ha estat directora de l’Institut Cirviànum de Torelló i de l’Institut La Plana de Vic. Entre 2009 i 2011 va exercir el càrrec de directora territorial de Catalunya Central.
La directora adjunta dels Serveis Territorials és Júlia Estaran, nascuda a Almacelles el 1961. Grau en magisteri per la Universitat de Lleida. Mestra de primària a l’escola Montbou de Santa Margarida de Montbui des del 2011 i adjunta a la direcció dels Serveis Territorials de la Catalunya Central en l’Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar del 2009 fins al 2011. Des de 1998 a 2009 ha estat directora de l’Escola Garcia Lorca del mateix municipi.
No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada