Castellbell i el Vilar fa un nou mural sobre “els valors de l’esport”


Text: Aj CBiV/Fotos: Pere Sánchez

 

Aquest divendres 15 de juny l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, ha organitzat la pintada col·lectiva del mural Els valors de l’esport, que es fà a les escales que donen accés a l’Avinguda de l’Esport des de la plaça del Rei.Aquesta activitat s’emmarca dins del projecte Murals per la convivència, que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Cohesió social
El projecte Murals per la convivència preveu la pintada de diferents murals, amb l’objectiu de fomentar la cohesió entre les persones del nostre poble i alhora millorar alguns espais. Aquest divendres la temàtica escollida és els valors que transmet la pràctica de l’esport en equip:(Solidaritat i equip, superació, honestedat, respecte , respecte, força física i moral, lleialtat , amistat i cooperació). El disseny del mural és del dibuixant Jaume Gubianas.

Per a totes les edats
Paral·lelament a la pintada del mural, l’entitat CE Castellbell i el Vilar ha organitzat una gimcana futbolera i un berenar el mateix divendres dia 15 a partir de les 5 de la tarda al camp de futbol.

 

Pintada Mural ZE-2018_2Pintada Mural ZE-2018_1Pintada Mural ZE-2018_3Pintada Mural ZE-2018_4Pintada Mural ZE-2018_5Pintada Mural ZE-2018_6Pintada Mural ZE-2018_7

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.