Castellbell i el Vilar fa un minut de silenci en memòria de la Maria, la dona assassinada per la seva jove.


Text i Fotos: Pere Sánchez

Concetració minut de silenci_1.jpg

Aquest divendres 29 de juny a la tarda, el poble de Castellbell i el Vilar va fer un minut de silenci en memòria de la Maria, la dona que el dia abans va morir assassinada brutalment per la seva jove que va ser detinguda pocs minuts dels fets pels Mossos.

Davant de l’Ajuntament s’ha fet la concentració convocada pel CDR i que hi ha assistit una vintena de persones, la majoria dones, La regidora d’ERC, Núria Martorell, va manifestar a través d’aquest mitjà, que la concentració es va fer “Com a repulsa a tot tipus de violència, sigui quina sigui, l’exercís qui l’exercís, i qui la pateixi. Per això donem suport als familiars, amics i veïns de la víctima”

Al vespre, al Centre Cultural Joan Masats, a on hi ha actualment la sala de plens, també es va guardar un minut de silenci. L’Alcaldessa Montserrat Badia, va donar unes breus paraules de repulsa pels tristos fets i donant suport als familiars de la Maria.

Concetració minut de silenci_2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.