Les veus mexicanes posen la cirereta al concert intercoral del 39è Festival Internacional Cant Coral Catalunya Centre. Text I fotos: Pere Sánchez


Text I fotos: Pere Sánchez

Aquest dissabte 21 de Juliol, es va celebrar al casino Burés, de Castellbell i el Vilar, el Concert Intercoral, del 39è Festival Internacional Cant Coral Catalunya Centre.

Al concert hi van participar les dues corals que havien cantat el dimarts i el dimecres al mateix escenari, El Cor Universitari Santo Tomàs de Manila El Cor Femení Cantabile de Chisinau (Moldàvia) i a darrera hora, es va afegir Orfeón Universitario de Puebla (Mèxic)

El concert va començar amb l’actuació del cor femení moldau, que va oferir un petit repertori de cançons tradicionals del seu país, seguidament el cor mexicà, que va fer un repertori molt més ampli amb cançons conegudes com Guadalajara, Cielito Lindo o Que chula es Puebla, al final de la cançó un integrant del cor va cridar Viva México, Viva Catalunya .

Seguidament, hi va haver un petit descans de 10 minuts, i a continuació va pujar a l’escenari el cor filipí, que un cop més, va tornar a enamorar als assistents amb les seves cançons orientals.

Finalment es va fer el cant comú amb totes les corals a l’escenari, i a diferència d’altres anys, on es cantava una cançó originària de les corals participants, el d’aquest dissabte es va limitar a un de sol. Tots els cors van cantar El Cant dels Ocells, amb la complicitat del públic .

Amb el Cant dels Adéus, es va cloure el concert i, tot seguit, a la sala polivalent hi va haver un sopar i com que a la plaça Lluís Companys els amics del Burés celebraven la seva festa, alguns dels cantaires van decidir sumar-se al ball, davant la sorpresa dels assistents i dels músics.

 

Concert Intercoral2018_1Concert Intercoral2018_2Concert Intercoral2018_3Concert Intercoral2018_4Concert Intercoral2018_5

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.