El Festival Internacional Cant Coral Catalunya Centre clou amb èxit a Manresa

Text i Foto: Festival Internacional Cant Coral Catalunya Centre(Aquest article ha estat escrit per la font informadora. L’ Associació Audiovisual no es fa responsable)

 

Capella Mariana

El Festival  Internacional de Cant Coral Catalunya Centre va posar el punt i final a l’edició de 2018  aquest dimarts24 de Juliol  a la nit amb un concert memorable de la Capella Mariana a l’església de La Cova de Manresa. El certamen ha fet un salt endavant en aquesta 39a edició arribant a nous punts del territori (castell de Balsareny, La Cova, Sallent, Montserrat o Casserres) amb la voluntat de convertir-se en el festival d’estiu referent en la música vocal. Durant les darreres dues setmanes més de 1.500 persones han gaudit dels nou concerts programats.

Final memorable

El darrer acte del festival va deixar un gran regust de boca. Les més de 200 persones que van assistir al concert de la Cappella Mariana es van emocionar amb la seva solemnitat i perfecció. El conjunt txec és considerat un dels grups mundials més reconeguts en la polifonia del Renaixament i el quintet format per la soprano Barbora Kabátková, els tenors Vojtěch Semerád, Tomáš Lajtkep i Tore Denys i el baix Jaromír Nosek, sota la direcció artística de Vojtěch Semerád, va ratllar la perfecció.

Balanç positiu

La Capella de Música Burés i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, organitzadors del festival, fan un balanç positiu de la 39a edició i ben aviat començaran a  treballar en la 40a edició.  El certamen ha comptat amb el patrocini de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Balsareny i l’Ajuntament de Sallent. En paral·lel, té la col·laboració de l’Abadia de Montserrat, els Amics del Castell de Balsareny, la Cova, el Geoparc i la Federació Catalana d’Entitats Corals.

No votes yet.
Please wait...

2 Replies to “El Festival Internacional Cant Coral Catalunya Centre clou amb èxit a Manresa”

  1. Un article sincer i ben entenador

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Felicito a tota la gent que ho han fet possible tant a nivell d´esforç humà com a les institucions i empreses que han fet costatt a un esdeveniment coral en el nostre territori de primer ordre.

    No votes yet.
    Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada