La Fm de Monistrol de Montserrat finalitza amb “molt bon gust de boca”

Text: Laura Novo.

Aquest tarda/vespre, veïns de Monistrol de Montserrat i del poble veí (Castellbell i el Vilar), han assistit a la pernilada que es fa cada any, a Monistrol.

Aquesta festa, que tanca la Festa Major de Monistrol de Montserrat, els voluntaris han repartit a les 500 persones que hi han assistit: pà amb tomàquet i pernil (que s’anava repartint a tongades) refresc, Sangria i de postres: Gelat.

Fotos: Pere Sánchez

IMG-20180729-WA0119

IMG-20180729-WA0120

IMG-20180729-WA0136

Cap a les 10 del vespre tocades, ha començat el ball al el grup “Orgué de Gats”, fins a altes hores de la matinada..

Novetats en aquesta FM

Apart de totes les activitats que normalment es fan, a la FM de Monistrol de Montserrat, aquest any, hi ha hagut una novetat que ha destacat, i que ha agradat molt als vilatans. Aquest divendres passat s’ha fet una Festa Holi, amb molt d’èxit, que ha agradat moltíssim a grans i petits. Per les xarxes socials corrien moltíssimes fotos de l’acte, de la festa, de tots/es colorejats/des. Només hem recollit algunes fotos de les tantes i tantes fotos que hem vist que s’han penjat.

Fotos: Varis autors

holiii

holi monistrol

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada