01/06/2020

Des d’aquest agost, tots els vehicles d’emergències han de portar les llums blaves com els dels policies.

 
Text :Pere Sánchez
 
A partit d’aquest dimecres 1 d’agost, tots els vehicles d’emergències (Policies ,Bombers, Ambulàncies d’Emergències, Vehicles de Protecció Civil) hauran de portar les llums de color blau al sostre dels seus respectius vehicles com ja ho fan els policies de diferents àmbits.
L’obligatorietat de portar aquestes llums, prové d’una normativa comunitària(UE) que pretén unificar les llums d’emergències en una sola, enlloc del color ataronjat, que el seguiran lluïnt els tractors i camions de transports de construcció, carretons, etc etc.
Així doncs, a partir d’ara, ens haurem de familiaritzar amb aquesta llum, fins ara policial, a tots els vehicles d’emergències.
No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: