Primeres declaracions de la Lilian…


La nostra companya es troba a Nicaragua, fent un reportatge… Aquí tenim les seves primeres declaracions, sent a l’estranger…

Em trobo a la ciutat de Masaya; és principal ciutat que resisteix al dictador Daniel Ortega, les barricades les ha tret el govern per aparentar normalitat. Hi ha una estranya calma, aquesta calma que precedeix al desastre, la gent fuig del país, els que es queden s’exposen a la bogeria d’aquest dictador. Seguiré informant del que passi. La por i la desconfiança estan a l’ordre del dia, s’ha de vigilar amb qui parles perquè no sabem qui escolta. Quan parles amb algú, mires al teu voltant, per si de cas algú escolta. Ahir, hi va haver una manifestació i el govern va enviar als paramilitars a colpejar a la gent, agraeixo a Déu la vida que tinc i em sento privilegiada per tot.. Resin si us plau per aquesta gent que només vol viure en pau i sense por.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.