Atac al monument Lluís Companys


Text i Fotos:Ajuntament Castellbell i el Vilar

Avui Castellbell i el Vilar s’ha llevat amb una agressió contra el patrimoni històric i artístic local, fonamentada en la més profunda ignorància i la manca de respecte: L’escultura d’homenatge a Lluís Companys (president de Catalunya assassinat pel franquisme l’any 1940), obra de la reconeguda escultora Elisa Merino, i que simbolitza els anhels democràtics del conjunt del poble català, ha estat tacada amb pintura vermella i s’hi ha escrit l’absurda i ofensiva paraula assassí.

FB_IMG_1535535274384

Condemna ferma

Des de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar condemnem amb contundència aquesta i qualsevol agressió al patrimoni municipal i als valors col·lectius que representen aquest monument, alhora que agrairem la col·laboració ciutadana per conèixer l’autoria d’aquest delicte. Davant de qualsevol atac com els que hem patit avui, els incívics, intolerants i totalitaris es trobaran amb la nostra fermesa democràtica i amb la solidaritat d’aquest poble que sempre estarà al costat del respecte i de la llibertat.

 

foto_escultura Lluís Companys (1)

One thought on “Atac al monument Lluís Companys

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.