Èxit del “Sopar groc” a Castellbell i el Vilar


Text i Foto:Castellbell X la Independència

Sopar Groc Castellbell i el Vilar

L’entitat ciutadana Castellbell i el Vilar per la Independència ha organitzat, per aquest dissabte, una festa per donar la benvinguda al nou curs. Sota el lema La solidaritat és la tendresa dels pobles, la jornada pretén reprendre les accions reivindicatives per demanar la llibertat dels presos polítics i la plena autonomia de Catalunya.

Tot plegat ha tingut lloc a l’esplanada del poliesportiu i començat a les set de la tarda amb un seguit de propostes lúdiques per als més petits, amb tallers i jocs tradicionals. Seguidament, i a la mateixa ubicació, el president de l’Òmnium Cultural del Bages i el Moianès, Jordi Corrons, i els germans Lolo i Maxi Calero activistes i impulsors de la campanya Free Junqueras seran els protagonistes d’una xerrada republicana que culminarà, a les nou del vespre, amb un sopar groc, en el qual hi assistit també Artur Junqueras ( pare d’ Oriol ).

Un cop amb l’àpat al pap, la festa ha següit amb l’actuació musical de la reconeguda violinista Simone Lambregts i culminant amb un concert de la banda de rock santcugatenca OMAJA i amb música reivindicativa a càrrec d’un discjòquei.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.