Visca la República!!!


Captura-de-pantalla-2018-07-30-a-les-8.45.40-30084558-604x270

El proper 11 de setembre és la Diada de Catalunya, la Diada de la República. Tots aquells/es que vivim a Catalunya i volem una república, hem d’estar presents, perquè una república no es construeix per la teulada, sinó per la base; hem de posar unes sòlides bases que ens permetin construïr un país ple de persones orgulloses, de ser catalanes i republicanes, sense importar on visquem.

¿Com podem començar a formar unes bases?. La resposta ben senzilla: Participant en la diada o com a voluntaris en actes que tinguin a veure amb la futura república.
I si no puc fer res d’això? Molt senzill: Amb el teu dia a dia, amb viure ho demostres, parla a altres persones, compra una samarreta dels presos polítics o ves a una conferència, tot és possible.

Jo sóc d’un poble senzill humil i treballador que lluita cada dia per ser millor, jo sóc d’un poble senzill que camina cap Déu, sóc d’un poble amb gran valor.
Camino pels seus carrers, alegre em sento quan miro al cel i veig la senyera onejar al cel, que bé em sento. Serà tonteria? no ho sé, no crec, simplement sé que camino amb un poble que estima la seva terra, que estima el cel. Ploraré en silenci, pensaré en aquells que no veig, en vells amics, en vells records, però mai podré oblidar el valor d’aquest poble que lluita per un ideal, que lluita per un somni.

cTIjITabDlSMsDu-1600x900-noPad

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

4_barres_catalanes_by_carlesreig-d4xsahg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.