14 de juliol de 2020

Suspès l’espectacle nocturn sobre el 1714

recreacio-batalla-1714-resistents-2016
El dimarts, 10 de setembre, al Barri Burés de Castellbell i el Vilar s’havia d’acollir l’espectacle commemoratiu que recrea els fets històrics de 1714 amb l’espectacle nocturn dels Resistents “Un poble a espatlles dels Gegants”.

És per aquest motiu, i amb la voluntat de no contraprogramar actes, que el col·lectiu Castellbell per la Independència va decidir posposar la Marxa de Torxes per la República per al dissabte 29 de setembre, segons publica Nació Manresa.

.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: