200 corredors participen a la Transenyera2018


Text i Fotos Cursa: Ass esportiva les Guineus/ Fotos Podi: Maria Vilarnau

  • Albert Cabra i Airina Guillén s’imposen a l’exigent cursa de muntanya que es complementa amb una concorreguda caminada popular

Transenyera_a

Més de 200 persones van participar ahir a la 8a Transenyera de Castellbell i el Vilar. La prova de muntanya va revalidar el seu èxit de convocatòria en una jornada en què també es va programar la concorreguda caminada popular. Albert Cabra, en categoria masculina, i Airina Guillén, en categoria femenina van estar els guanyadors de la prova que proposava un recorregut exigent de 14 quilòmetres amb un fort desnivell de 700 metres. Pel que fa als corredors locals, els primers classificats han estat Joan Marin i Raquel Martorell.

Transenyera_b

Caminada popular

La caminada popular ha resseguit part del recorregut i a més, en aquesta edició, ha descobert la Balma del Torrent de l’Abellar. A través de les inscripcions, els participants han col·laborat en el projecte de mecenatge que ha ajudat a fer realitat el nou Hospital de Dia d’Oncologia de Sant Joan de Déu que gestiona la Fundació Althaia.

 

La Transenyera ha tornat a ser possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’una cinquantena de voluntaris. Aquest 2018 l’Associació Esportiva i Cultural Les Guineus, entitat organitzadora de la cursa, ha homenatjat Sebi Bach, un dels col·laboradors més voluntariós i veterà de Castellbell i el Vilar.

 

Transenyera_dTransenyera_C

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.