Una Brigada feixista del Bages, reivindica l’atac al monument Lluís Companys de Castellbell

Text: Agencies

Lluís Companys atacat pintura Blanca

La Brigada Bagenca, que agrupa gent de diversos GDR (Grupos de Defensa y Resistència) i coneguts feixistes de la comarca, ha editat un vídeo amb diverses accions vandàliques portades a terme a la comarca.

En el vídeo se’ls veu arrencar estelades a diversos punts, llaços grocs al Pont Vell de Manresa i una pancarta a favor dels presos a l’Ajuntament de Navàs. L’acció que més destaca entre les que s’autoadjudiquen és la pintada que li van fer a l’estàtua de Lluís Companys de Castellbell i el Vilar.

A diferència de fa temps, ara apareixen amb màscares per tapar-se el rostre.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada