Els cinc de la foto sumen 510 anys

Text i Fotos: Ibada

Ibada Castellgalí_1

 

Els reunim per fer-nos una foto. Som al patí de la residència Ibada de Castellgalí. “Posem-nos de costat, ordenats de més gran a més petit” diu l’Antonio a les altres 4 persones. “Jo sóc del juny del 1918. Ella del maig –dirigint-se a l’Àngela, la qual té 100 anys també-, posat aquí a l’esquerra”. Són les 5 persones de més de 100 anys que viuen a Ibada Castellgalí.  Les seves edats juntes sumen 510 anys.  Són d’esquerra a dreta a la foto; Maria de 109 anys, Trini 101 anys, Àngela de 100 anys, Antonio de 100 anys i Dolores, aquest dilluns 24 de setembre, ha fet 100 anys també. Per a la Fundació Ibada és un privilegi i un honor poder tenir persones centenàries al nostre centre.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada