Per flipar!!!!!

Text: Laura Novo. Fotos: CDR Monistrol

El passat 12 d’octubre, en motiu del Dia de la Hispanitat, Monistrol de Montserrat es va aixecar embrutada d’adhesius per quasi tot el poble, tal i com es veuen en aquestes imatges De la plaça Font Gran .
No és la primera vegada que Monistrol pateix un atac feixista, fa pocs dies van intentar cremar la gran senyera que l’Ajuntament monistrolenc posa en actes festius.

No votes yet.
Please wait...

2 Replies to “Per flipar!!!!!”

 1. No veo la bandera con el águila con lo cual no son banderas fascistas, sólo Españolas. Y me molesta que pongas que ensucian cuando los cdr han puesto lazos, pegatinas y han hecho pintadas y eso está bien….va Laura un poco de imparcialidad en las noticias, no?

  No votes yet.
  Please wait...
  1. Fascistas? Yo solo veo una bandera legalizada de un país, vamos, quizás soy yo el que no ve bien Laura. Em fa molta vergonya veure com les accions de certes persones son correctes i les de altres son marcades com feixistes o bandaliques…

   No votes yet.
   Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada