S’apropa la Fira de la Coca i el Mató!!

Text i Fotos: Fira de la Coca i el Mató.

Els dies 27 i 28 d’octubre, celebrem la XXVª edició de la Fira de la Coca i el Mató a Monistrol de Montserrat, els 25 anys d’història d’aquest esdeveniment agroalimentari tant important al Bages, que s’inicià la tardor de l’any 1994 i que des de llavors acull nombroses parades de gastronomia i d’artesania al centre de la vila: a la Plaça de la Font Gran, al Passeig de la Canaleta, al carrer de les Escoles, al carrer Sant Joan, a la Plaça de la Mentirosa…

Enguany hem preparat un programa d’activitats molt especial: una exposició commemorativa dels 25 anys de vida de la Fira, activitats d’animació per totes les edats, mostres de cultura popular i tradicional, tallers de cuina per a totes les edats, master class amb degustació i xerrades gastronòmiques…

Veniu i gaudiu de la XXVª Fira de la Coca i el Mató!

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada