Castellbell i el Vilar es connecta en directe a la tele.

Text i Fotos: Pere Sánchez

Aquest dimarts 23 d’octubre, a la tarda, el programa de la Xarxa local, de Televisions Locals, va fer una connexió en directe des de Castellbell i el Vilar a través del seu programa diari: “Connecti.Cat”.

La raó de l’emisió en directe, va ser que la cooperativa de televisions locals va abordar el tema dels abocaments, que darrerament desborden els contenidors del nostre poble, i és per aixó, que van convidar als alcaldes dels dos pobles, Castellbell i Vacarisses, a més d’una veïna de la Bauma.

Tant l’Alcaldessa de Castellbell, Montserrat Badia, com el de Vacarisses, Antoni Massana, van oferir els seus punts de vista sobre aquest afer i que van decidir continuar parlant a través de reunions, per solucionar el problema.

Podeu veure el programa aquí, a partir del minut 10’56.

 

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada