L’apunt d’en Pere: Un problema que cal resoldre.

Text: Pere Sánchez

Aquesta setmana, el nostre poble ha tornat a ser protagonista a la tele, aquest cop a una emissora comarcal, que van anar per fer una entrevista en directe amb l’alcaldessa de Castellbell i el Vilar i el de Vacarisses .

La raó, ja la vam explicar en aquesta notícia, i vista la situació tal com pinta tant l’alcaldessa com el seu homònim del poble veí, tenen diferents punts de vista sobre la recollida de les escombraries.

A Vacarisses, fa un any que van introduïr el porta a porta tres cops per setmana, els dilluns els dimecres i els divendres. A Castellbell i el Vilar fa un sistema de recollida selectiva diària a través dels contenidors que l’estiu de l’any passat va fer a punts de recollida.

Al nostre poble, el problema s’agreuja quan els caps de setmana, principalment els diumenges, els contenidors ubicats a la Bauma i a la Vall de Montserrat, estan totalment desbordats i éss mes, l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, va haver d’amagar o canviar de lloc els contenidors, per evitar aquests desbordaments.

Castellbell i Vacarisses estan obligats a entendre’s i cercar una solució el més aviat possible, ja que la gent està cansada de veure els contenidors plens; si això segueix així, amb el temps, el diàleg haurà estat impossible i més, tenint en compte que els dos municipis tenen les seves diferències envers a aquest afer.

Un problema que ara sí, cal resoldre..

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada