El Burés celebra la castanyada desafiant al mal temps

Castanyada 2018_2Text i Foto: Pere Sánchez

Un any més, Castellbell i el Vilar ha celebrat la diada de “Tots Sants” amb la tradicional “Castanyada” que organitza “Amics del Burés” i que aquest any també ho ha fet l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar.A causa del mal temps, la festa es va traslladar a la sala Polivalent de “la Capella de Música Burés” on els assistents van poder degustar de les tradicionals castanyes, pastes, refrescos i còctel de Cava, on tothom feia la seva tertúlia, resguardant del fred i de la pluja.

 

Per cert, les castanyes boníssimes!!!!Castanyada 2018_3

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada