Més de 10 hores colapsats a la C-55 per un camió bolcat

 

Text: Pere Sánchez / Fotos: usuaris C-55

 

Faltaven pocs minuts per la 1 del migdia d’aquest dijous 8 de novembre, quan un camió que anava en direcció a Manresa, ha bolcat prop de la benzinera dels Abadals, al terme municipal de Castellbell i el Vilar. El conductor del camió ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Tot i que les causes són desconegudes, el camió sinistrat ha sortit de la via i ha topat amb una roca de 20 tones i ha bolcat, provocat un col·lapse circulatori durant més de 6 hores.

Arran de l’accident, la pedra de grans dimensions, ha creat un altre problema, ja que hi havia el risc que caigués a la via dels Ferrocarrils de la Generalitat, és per això que hi va haver interrupció del servei durant una mitja hora entre Sant Vicenç de Castellet i Monistrol de Montserrat.

Tècnics de Ferrocarrils, van poder comprovar si la roca estava estabilitzada i no representava cap perill i van donar l’ordre de restablir el servei ferroviari .

Dues grues van ser les encarregades de retirar el camió, però les cues cap a Manresa seguien interminables durant hores. Cap a les 7 de la tarda, l’Autopista C-16 va decidir aixecar les barreres, a més, a l’interior del poble, circulaven més vehicles que cap dia.

 

No votes yet.
Please wait...

One Reply to “Més de 10 hores colapsats a la C-55 per un camió bolcat”

  1. Un desastre, com sempre, pels que passem i fem servei d, aquesta carretera cada dia.

    No votes yet.
    Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada