5 de juny de 2020

Més de 10 hores colapsats a la C-55 per un camió bolcat

 

Text: Pere Sánchez / Fotos: usuaris C-55

 

Faltaven pocs minuts per la 1 del migdia d’aquest dijous 8 de novembre, quan un camió que anava en direcció a Manresa, ha bolcat prop de la benzinera dels Abadals, al terme municipal de Castellbell i el Vilar. El conductor del camió ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Tot i que les causes són desconegudes, el camió sinistrat ha sortit de la via i ha topat amb una roca de 20 tones i ha bolcat, provocat un col·lapse circulatori durant més de 6 hores.

Arran de l’accident, la pedra de grans dimensions, ha creat un altre problema, ja que hi havia el risc que caigués a la via dels Ferrocarrils de la Generalitat, és per això que hi va haver interrupció del servei durant una mitja hora entre Sant Vicenç de Castellet i Monistrol de Montserrat.

Tècnics de Ferrocarrils, van poder comprovar si la roca estava estabilitzada i no representava cap perill i van donar l’ordre de restablir el servei ferroviari .

Dues grues van ser les encarregades de retirar el camió, però les cues cap a Manresa seguien interminables durant hores. Cap a les 7 de la tarda, l’Autopista C-16 va decidir aixecar les barreres, a més, a l’interior del poble, circulaven més vehicles que cap dia.

 

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

One thought on “Més de 10 hores colapsats a la C-55 per un camió bolcat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: