Tallen la C-55 per reclamar menys accidents.

Text: Pere Sánchez / Fotos: particular.

Aquest dissabte 10 de novembre a 2/4 de 5 de la tarda, la plataforma “No més Morts a la C-55”, va fer un tall de carretera en aquesta conflictiva via, en concret al Pla de les vives, a pocs metres a on el passat dia 27 Octubre va morir un home de 28 anys de Manresa, en un accident a Castellbell i el Vilar, a més dels darrers accidents succeïts.

El tall ho ha organitzat, a més de l’esmentada plataforma, la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa i en coordinació amb els mossos d’Esquadra; també hi va participar en tasques preventives Protecció Civil de Castellbell i el Vilar.

Al tall hi va participar l’ Alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montserrat Badia i el Regidor per ERC també del mateix municipi, Albert Mulero, així com prop d’un centenar de persones.

Despres de la concentració, es va reobrir el trànsit en els dos sentits de la marxa, mentre que els concentrats, es van reunir en forma d’assamblea, on van debatre futures accions per reclamar solucions.

Entre les mesures debatudes hi van ser aquestes:

  • Fer talls periòdics de la C-55, independentment dels accidents mortals, com es fa fins ara.
  • Fer marxes lentes de vehicles des de Manresa fins a Abrera
  • Situar-se amb pancartes als vorals cada diumenge, per conscienciar els conductors.

Concentració C55_1Concentració C55_2

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada