03/06/2020

L’ajuntament de Castellbell continua sense servei telefònic

L’averia és a conseqüència de les fortes pluges de les darreres hores

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar informa a tots els veïns i veïnes que aquest divendres continua l’averia que afecta els serveis de telefonia del consistori. El servei continua interromput a conseqüència de les fortes pluges de les darreres hores. Els tècncis especialitzats treballen per restablir el servei el més aviat possible. Podeu posar-vos en contacte amb l’Ajuntament trucant al telèfon 699 621 814. Gràcies per la vostra col·laboració

L’avaria telefònica al CAP de Castellbell i el Vilar ha quedat resolta a les 10 del Matí.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: