L’ Ajuntament de Castellbell i el Vilar decreta dos dies de dol per la mort del veí del poble a l’accident de Vacarisses

  • El minut de silenci d’homenatge a la víctima es farà aquest dimecres a les 12 del migdia davant de l’edifici consistorial

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha decretat dos dies de dol a conseqüència de la mort d’un veí del municipi aquest matí en el descarrilament que ha tingut lloc al terme de Vacarisses. La víctima era un jove de 36 anys que vivia a Castellbell i el Vilar.
Avui i demà queden suspesos els actes oficials i aquest dimecres a les 12 del migdia es farà un minut de silenci de record a la memòria de la víctima davant de l’edifici consistorial. L’Ajuntament vol expressar el més sentit condol a la família i els amics del jove mort en el tràgic accident ferroviari. En paral·lel, desitja que la resta de víctimes es recuperin el més aviat possible.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada